Konfirmation 2021

Konfirmandtilmelding

KLIK HER for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID.
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Angiv, at barnet skal gå til konfirmationsforberedelse i Finderup sogn og hvor I ønsker at konfirmationen skal finde sted. Vær opmærksom på, at Finderup sogn ikke nødvendigvis er jeres bopælssogn. Hvis I er i tvivl om, hvilket sogn, I bor I, så kan I indtaste jeres adresse på www.sogn.dk og få svaret.

Det er vigtigt, at I i kommentarfeltet skriver, hvilken skole, barnet går på, og hvis det går på eller skal gå på Høng Skole, så om det skal gå i 7. x, y eller z.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

I 2021 er der konfirmation i Finderup kirke for Høng Privatskole Kristi Himmelfartsdag torsdag den 13. maj ved Susanne og for Høng Skole Bededag fredag den 30. april ved Susanne og Mogens. Klokkeslæt bliver meddelt senere. Mogens B. Hagen tilbyder også konfirmation i Sæby kirke søndag den 25. april og i Buerup kirke søndag den 2. maj.

Konfirmationsforberedelsen finder sted i Finderup sognegård om tirsdagen kl. 14.30-16.00. Første gang tirsdag den 8. september.
Undervejs i forløbet vil der være 2-3 dage med heldagsundervisning – dette er tilpasset skolens kalender. Plan over undervisningsforløbet vil blive udleveret, når vi mødes første gang.

Har I problemer med tilmeldingen eller er der andre spørgsmål, kontakt Susanne på mail supe@km.dk eller tlf. 58262031 eller Mogens på mail mobh@km.dk eller tlf. 29743999.

webmaster@tissoepastorat.dk

© www.kirkecom.dk